Ben'r voor bedrijven

Weten, beseffen en doen! Daar draait het om volgens Ben’r. Weten dat we in een tijd leven van structurele, maatschappelijke verschuivingen. Beseffen dat het nodig is om samen op een andere manier te kijken naar hoe we onze leefomgeving inrichten. En dat iedereen – ook jij dus – iets te bieden heeft, dat iemand anders misschien nodig heeft. Als we dat beseffen, hoeven we het alleen nog maar te doen!


Doe mee!
Of je nou ondernemer bent, of een vertegenwoordiger van een bedrijf, organisatie of instantie…Dat maakt niets uit. Dus… Heb je iets te bieden, waarmee je iemand anders, die dat nét nodig heeft, kunt helpen? Vind je het leuk om mensen te helpen of te ondersteunen? Heb je een leuk idee voor Ben'r? Dan ben je méér dan welkom!

Wat kun je doen?
Gewoon, wat je elke dag al doet, wat je goed kunt, of wat je leuk vindt om te doen. Als we allemaal, elk individu, elke ondernemer, elk bedrijf, elke organisatie en elke instantie, vijf procent van onze tijd en kwaliteit schenken aan de wereld om ons heen, gaat die wereld er héél anders uitzien. Mooier vooral. Wij denken dat dat uiteindelijk ook meer oplevert dan dat het kost. Positieve energie om maar eens iets te noemen…

Schoenmaker blijf bij je leest
Het is natuurlijk prachtig en ook erg nuttig om één dag in het jaar met het hele bedrijf of de hele organisatie een schuur van een oude dame op te knappen, of met papierprikkers door een natuurgebied te gaan…

Maar volgens Ben’r is een financieel dienstverlener nooit een betere schilder dan de schilder zelf en excelleren de mensen van een schoonmaakbedrijf niet per definitie in het invullen van een belastingaan-gifte.

Schoenmaker blijf bij je leest dus. Ook als het gaat om vrijwillige inzet. Want met wat jij het beste kunt, kun je anderen het beste helpen, toch? Je krijgt er nu alleen even iets anders voor terug dan geld.

 

Ben'r in de sociale media

Ben'r in de sociale media

Ben'r zit niet stil! Ben je benieuwd naar het laatste nieuws?

Kijk dan op Twitter

of Facebook

Verhalen van Bedrijven

Philips: inzet personeel tijdens Simmerdeis

“In juni 2013 organiseerde Philips op het eigen terrein een Sustainability Week voor het personeel. Dat was een soort van beurs met allerlei stands, waarin verschillende duurzame in...”

Philips: inzet personeel tijdens Simmerdeis

Lees het hele verhaal

JCI De Friese Wouden en Binnen Eten & Drinken: e-bikes en méér

“JCI de Friese Wouden en restaurant/eetcafé Binnen Eten & Drinken in Drachten hebben twee prachtige elektrische fietsen aan Ben’r gedoneerd. Onze vrijwilligers make...”

JCI De Friese Wouden en Binnen Eten & Drinken: e-bikes en méér

Lees het hele verhaal

ROC Friese Poort: inzet van studenten en materiaal voor filmpjes

“ROC Friese Poort heeft studenten en materiaal beschikbaar gesteld voor het maken van bijvoorbeeld de filmpjes van Berdien en meneer Van der Veen, die je elders op deze website kunt...”

ROC Friese Poort: inzet van studenten en materiaal voor filmpjes

Lees het hele verhaal

Ben'r cijfers

Partners
50+

Meer dan vijftig enthousiaste ondernemers, bedrijven, organisaties en instanties werken met Ben’r samen. En dat aantal groeit nog steeds!

Vragen
300+

Ruim driehonderd mensen hebben via Ben’r een vraag gesteld, of een probleem of wens kenbaar gemaakt. Ben’r is er voor hen!

Sinds
2011

Vanaf de start in 2011 is Ben’r een groot succes. Zowel de partners als de mensen die Ben’r om hulp vragen, zijn in toenemende mate enthousiast!